Besplatan kurs online marketinga

MLADI STE, ŽELITE DA ZARAĐUJETE OD ONLINE MARKETINGA?

Pruža vam se prilika da naučite sve što ste hteli da znate o online marketingu, a niste imali koga da pitate. Kurs je namenjen mladima od 15 do 30 godina. Rok za prijavu je 30. novembar 2016. godine.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti putem mejl adrese edukacijeprevent@gmail.com slanjem sledećih podataka: ime i prezime, mesto prebivališta, datum rođenja, broj telefona i zanimanje. U naslovu mejla potrebno je napisati: „Prijava za kurs online marketinga“. Uz prijavu je potrebno poslati motivaciono pismo.

Da bi pohađali kurs, kandidati/kinje moraju poznavati engleski jezik na nivou razumevanja napisanog teksta i obezbediti prenosni računar koji će koristiti tokom nastave.

Svi zainteresovani/e kandidati/kinje proći će selekciju. Ključni faktor za selekciju će biti motivaciono pismo. U motivacionom pismu navedite zašto želite da pohađate kurs online marketinga i ako imate prethodno iskustvo u ovom domenu da nam ga opišete uz propratne linkove do vaših radova.

Na kursu će se obrađivati sledeće teme:
Društvene mreže i društveni mediji: Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn
Newsletteri, email komunikacija
Sajtovi
Oglašavanje na internetu: Facebook, YouTube, Google
Osnove grafičkog dizajna
Copywriting
Online trendovi
Istraživanje tržišta i strategija online komunikacije

Edukacije se sastoje iz teorijskih i praktičnih delova, uz domaće zadatke i njihove evaluacije.

Predavači na kursu su stručnjaci i stručnjakinje iz agencije Homepage, uz gostujujuće predavače i predavačice.

Kurs je besplatan za sve koji budu pohađali više od 80% časova. Polaznici/e koji budu pohađali manje od 80% časova ili odustanu od obuke biće obavezni da plate troškove nastave. Svi polaznici/e pre početka kursa potpisuju Ugovor o stipendiranju kojim se definišu prava i obaveze. Polaznici/e koji uspešno završe kurs dobijaju sertifikate.

Kurs počinje 1.12. i traje 3 meseca. Održava se kroz dvočase dva puta nedeljno – ponedeljkom i četvrtkom od 18.30 do 20h (sa mogućnošću produženja vremena u zavisnosti od teme i zainteresovanosti učesnika). Kurs će se održavati u prostorijama Udruženja Prevent u Novom Sadu (Jovana Subotića 19).

Kurs online marketinga je jedna od aktivnosti na projektu projektu „Mladi su izvor energije“ koji sprovodi Udruženje Prevent, a finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.