Želiš da imaš digitalnu verziju igrice “Ne radi se čoveče”? Glasaj za našu ideju!

Ukoliko želiš da imaš digitalnu verziju igricu “Ne radi se, čoveče” i da se igraš preko telefona ili računara kad god poželiš pomozi nam da ostvarimo ovu ideju.

Vega IT uvrstila je ovu ideju među 17 najboljih za koje je sada potrebno da dokažemo da bi trebalo da se i realizuje jer ti i mnogi drugi želite da vam ova igrica bude dostupna online i to besplatno. “Ne radi se, čoveče” je edukativna društvena igra čiji je cilj prevencija narkomanije.

Kako nam možeš pomoći?

1. Uđi na link fotografije koju vidiš ispod OVDE

2. Lajkuj objavu

3. Ostavi komentar

4. Podeli post kod sebe

5. Pozovi prijatelje da urade isto što i ti

Nije potrebna nikakva registracija, kreiranje naloga niti išta slično. Možeš nam pomoći za manje od pola minuta, a ukoliko nam ideja prođe u naredni krug doprinećeš tome da igrica bude dostupna BESPLATNO svima, bićeš deo ekipe koja se bori protiv narkomanije na edukativan i zabavan način, daćeš svoj doprinos za poboljšanje stanja u društvu.

Vega IT je kompanija iz Novog Sada koja već treću godinu ima konkurs za besplatnu realizaciju projekata koji doprinose zajednici. Proces ima nekoliko faza, trenutno zajednica glasa za najbolje ideje putem Fejsbuka.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.