Besplatna radionica za pisanje radne biografije i propratnog pisma u Udruženju Prevent

0U okviru projekta “Mladi su izvor energije” biće organizovan niz aktivnosti širom Vojvodine sa ciljem unapređivanja zapošljivosti  i zaposlenosti mladih. Besplatan tromesečni kurs web programiranja u Novom Sadu je u toku, a sledeća aktivnost je radionica za pisanje radne biografije i propratnog pisma i unapređenje veštine pisanja.

Za pohađanje radionice mogu se prijaviti mladi od 15 do 30 godina starosti. Prijave zainteresovanih traju od 22. do 27. jula.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti putem mejl adrese edukacijeprevent@gmail.com  slanjem sledećih podataka: ime i prezime, mesto prebivališta, datum rođenja, broj telefona i zanimanje. U naslovu mejla potrebno je napisati: „Radionica za pisanje radne biografije i propratnog pisma“. Uz prijavu je potrebno poslati i CV kako bi se utvrdio nivo znanja i veštine pisanja radne biografije.

Radionica je besplatna za sve učesnike/ce. Radionicu će moći da pohađa najviše 12 zainteresovanih te će organizator u slučaju velikog interesovanja izvršiti potrebnu selekciju. Izabrani kandidati/kinje biće obavešteni putem mejla o detaljima. Radionica će biti održana u subotu, 30. jula, u prostorijama Udruženja Prevent u Novom Sadu (Jovana Subotića 19).

Projekat „Mladi su izvor energije“ sprovodi Udruženje Prevent, a finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije. Partneri na projektu su: Opština Žabalj, Omladinska zadruga “Patrons021”, Udruženje Remiks, Akademsko tutorstvo za sticanje preduzetničkih veština.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.