Besplatan frizerski kurs

MLADI STE, NEMATE POSAO, ŽELITE DA NAUČITE POSAO FRIZERA?

Pruža vam se prilika da besplatno pohađate frizerski kurs ukoliko imate između 15 i 30 godina i nezaposleni ste. Rok za prijavu je 23.11.2016. godine.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti putem mejl adrese edukacijeprevent@gmail.com slanjem sledećih podataka: ime i prezime, mesto prebivališta, datum rođenja, broj telefona i zanimanje. U naslovu mejla potrebno je napisati: „Prijava za frizerski kurs“. Uz prijavu je potrebno poslati motivaciono pismo.

Za kurs nije potrebno prethodno iskustvo, ali je neophodan tolerantan, nediskriminišući pristup prema seksualnim radnicama koje će takođe biti učesnice kursa.

Svi zainteresovani/e kandidati/kinje proći će selekciju. Ključni faktor za selekciju će biti motivaciono pismo. U motivacionom pismu navedite zašto želite da pohađate kurs.

Kurs je besplatan za sve koji budu pohađali više od 80% časova. Polaznici/e koji budu pohađali manje od 80% časova ili odustanu od obuke biće obavezni da plate troškove nastave. Svi polaznici/e pre početka kursa potpisuju Ugovor o stipendiranju kojim se definišu prava i obaveze. Polaznici/e koji uspešno završe kurs dobijaju sertifikate.

Kurs počinje poslednjeg vikenda januara i traje 3 meseca. Održava se jednom nedeljno – vikendom. Kurs će se održavati u prostorijama Udruženja Prevent u Novom Sadu.

Frizerski kurs je jedna od aktivnosti na projektu projektu „Mladi su izvor energije“ koji sprovodi Udruženje Prevent, a finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.

Foto: pixabay.com

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.